The Greatest Guide To کنتاکتور اشنایدر

خانه وبلاگ کاتالوگ استعلام

این قطعه بسیار مفید و کاربردی در صنعت است که اگر در صنایع برق کار می کنید، می توانید این قطعه را مشاهده و کار این وسیله را زیر نظر بگیرید.

ویژگی های کنتاکتور اشنایدر کنتاکتور یک نمونه رله الکترومغناطیس است، که از سه کنتاکت برای وصل مدار قدرت و تعدادی کنتاکت کمکی جهت دریافت فرمان تشکیل شده است. ساختمان داخلی کنتاکتور تشکیل شده است از هسته های آهنی ثابت و متحرک و بر مبنای کویل سیم پیچی شده و هسته آهنی عمل می کند. طبق شکل زیر سیم پیچ کنتاکتور در وسط هسته قرار دارد زمانی که کویل تحريک شود بخش ثابت هسته بخش متحرک را به سمت خود جذب می کند و هنگامی که کویل از منبع انرژی قطع شود فنر ها قسمت متحرک را دوباره به محل خود بر می گردانند. در قسمت متحرک، کنتاکت های کنتاکتور نصب شده است که با حرکت هسته به سمت بالا و پائین حرکت نموده و با کنتاکت های ثابتی که در اطراف کنتاکتور قرار دارد تماس برقرار می کنند.

این ولتاژ، توانایی قطع و وصل، نوع و محل استفادة کنتاکتور را مشخص می کند

با عضویت در خبرنامه اشنایدر الکتریکی از آخرین بروزرسانی ها و تخفیفات با خبر شوید !

پاسخ نظر با سلام، در صورت امکان از طریق واتساپ پیام ارسال کنید، تا لیست مربوطه جهت استعلام قیمت رو ارسال کنم. با تشکر.

نیرویی به وجود خواهد آمد که هسته متحرك را به هستۀ ثابت وصل می کند. هسته متحرک

سلام جناب احقاقی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.

استفاده از کنتاکتورهای اشنایدر الکتریک دارای برخی مزایا است. در زیر به برخی از این مزایا اشاره می‌کنم:

هنگام باز شدن، کنتاکتور چنین جریانی را در ولتاژی بالاتر که سرعت موتور کمتر است، قطع می کند. این ولتاژ می تواند همان ولتاژ شبکه باشد.

بوبین -بوبین یک سیم پیچ است که وقتی به آن برق وصل می‌کنیم، حالت آهنربایی پیدا می کند-.

شما عزیزان می توانید فقط با یک تماس از قیمت کنتاکتور اشنایدر با خبر شوید .

این وسیله دارای یک کنتاکت باز و یک کنتاکت بسته است. این کنتاکتور نسبت به دیگر کنتاکت ها قیمت بالاتری دارد؛ زیرا ویژگی های این قطعه آن را از سایر کنتاکت ها متمایز می کند. می توانیم با استفاده از ??????? ?????? ????? این قطعه ماشین آلات صنعتی را از راه دور کنترل کنیم. این قطعه قابلیت قطع و وصل را دارد که این ویژگی باعث طول عمر بالای این دستگاه شده است.

شرکت این قطعه در سال ۱۸۳۶ در کشور فرانسه شروع به کار کرده است. این قطعه وسیله است که با استفاده از خاصیت الکترومغناطیس، تعدادی کنتاکت به یک دیگر وصل یا از یک دیگر جدا می شوند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The Greatest Guide To کنتاکتور اشنایدر”

Leave a Reply

Gravatar